Разом зі мною, ти поринаєш у цікавий та яскравий світ унікального простору, де знайдеш інструменти до індивідуального ресурсного харчування, яке відкриє твою силу та мудрість свідомо жити далі!!
Кожна сторінка цієї книги дарує красу, радість, зацікавленість, відчуття тепла та Мою Душу для Тебе!
Віднайди в Собі силу створити кожний процес у своєму житті яскравим та смачним!
Саме ці відчуття та побажання я Дарую Тобі в цій книзі!
Коли:
18 квітня 2024 о 18:30
жива зустріч
з Оксаною Барабаш
Завітайте на презентацію, щоб спільно відкрити та дослідити ключі до природнього харчування та насолодитися чудовою атмосферою навколо.
Народилась у місті Сунжа, Інгушетія, живу і працюю в Києві.
Дитинство пройшло між двома регіонами на Кавказі, м. Сунжа
(ст. Опджонікідзевська) і смт. Смига, Дубнівського району, Рівненської області, Україна.
Шлях Оксани Барабаш відомий своїми багатогранними дослідницькими роботами, в яких я ґрунтовно досліджую теми: традицій випікання хліба, короваю Трипільської культури наших предків, виведення власних заквасок на цільному зерні, відтворення стародавніх рецептів і створення авторських рецептів хліба з цільного зерна, природнє життя, природне харчування, алхімія їжі та самозцілення.
Мої дослідження зосереджені навколо Світу Природи.
Практики роботи з тістом і травами отримала по батьківському Роду від бабці Барабаш Ольги Михайлівни.
З 8 років приймала знання та працю з піччю, традиційні, святкові випікання хліба та солодкої випічки. Свідоме дослідження традицій випікання хліба розпочала з 2007 року, перша булка цільнозернового хліба на заквасці спечена у 2007 році. Приймала участь в обрядах випікання Короваю на Поліссі в Рівненській області. З майстер класами проїхала всі регіони Украни з 2009 року.
В цій книзі ви знайдете:
приходь на презентацію книги
"ПриРоднЯ КУХНЯ. Поради та Рецепти" від Оксани Барабаш разом розберемо та знайдемо дієві інструменти для тебе.